🔰 به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سالمندان و به همت گروه جوانی جمعیت سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی صورت گرفت؛

✅ انجام مراقبت‌های بهداشتی و تحویل مکمل‌های سالمندان در منزل افراد معلول و دارای ناتوانی جسمی در راستای حفظ کرامت سالمندان و افزایش مراقبت‌ها توسط بهورزان و مراقبین سلامت معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد.

✅ در راستای تکریم و حفظ کرامت سالمندان که هویت و مایه برکت خانواده‌اند، با حضور دکتر بابک صفرزاده خوشابی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت دانشکده و همکاری معاونت درمان دانشکده در بیمارستان حضرت قائم عجل الله تقدیر و دلجویی از سالمندان بستری انجام شد.

✅ مراسم پیاده‌روی به همراه ورزش صبحگاهی و تغذیه سالم و توزیع مکمل‌های برنامه سالمندان، اندازه‌گیری فشار خون و قند خون، توزیع پمفلت و ارائه آموزش‌های لازم توسط کارشناسان معاونت بهداشتی صورت گرفت و در پایان به قید قرعه به سه نفر از سالمندان حاضر جوایزی اهدا گردید.

✍️مدیریت روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد